Bilnyheter fra Geneve

Nye trender innen bilindustrien gjør at mange bilmodeller har fått sin egen personlighet. Småbilen Toyota Aygo er et godt eksempel, som viser at en småbil ikke trener å være kjedelig å se på. Aygo har en stor X i front, som gir den et særpreg, og bilen finnes i mange fargekombinasjoner, med inntil tre farger på hver bil. Bilen er også økonomisk, noe dagens forbrukere er veldig opptatt av.

Nytt fra Volvo og Ford

Volvo Concept Estate var en annen modell som fikk mye oppmerksomhet da den ble lansert i 2014. Både eksteriøret og interiøret er lekkert, med blant annet en stor berøringsskjerm. Ny teknologi er også en trend. Ford Focus har 18 ulike systemer som skal støtte førerne, blant ant skiltgjenkjenning og avstandsradar. Ny teknologi vil gjøre det enklere å få med seg alt som skjer på veien, og enklere å unngå ulykker.

Små biler er i vinden

At småbiler er en trend, kom også tydelig fram under bilutstillingen i Geneve høsten 2014. Småbiler har lenge vært en salgssuksess i Sør-Europa, men nå har de også blitt populære i Nord-Europa, først og fremst som en bil nummer to. Småbiler har ikke plass til like mange passasjerer og bagasje, men de egner seg fint til bykjøring.